RÓLUNK

Csapatunk hozzáállása igen egyszerű. Bármit is teszünk, a középpontban az ügyfél áll - vagyis Ön. Tapasztalt munkatársaink életre keltik egyedi elképzeléseit.


A Top Tető 2020 Kft. 2020-ban alakult családi vállalkozásként, a cég 100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel rendelkezik. 

Mi egy család vagyunk anya és két fia. Mivel családunkban mindenki kötődik az építőiparhoz, így elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy építőipari vállalkozásban is kipróbáljuk magunkat. 

Az elmúlt harminc év vállalkozói tapasztalata, amit egyéb területen töltöttünk el, valamint az a családi közeg, amelyben felnőttünk, arra sarkalt minket, hogy bátran megtegyük ezt a lépést. 

Filozófiánk, hogy tapasztalatunkat és korszerű partneri, technológiai hátterünket felhasználva biztonságos, esztétikus és funkciójukban kifogástalan tető, kerítés, melléképület, garázs, mobilház építésre és felújításra alkalmas anyagot biztosítsunk ügyfeleink számára. 

A hibátlan munkavégzés mellett az ügyfelekkel kialakított bizalmi viszonyt is fontos értéknek tartjuk. Nálunk fontos a vevő, hiszen csak velük együttműködve alakíthatunk ki egy közös nyertes-nyertes pozíciót. Hiszen ha, partnereink elégedettek és visszatérnek hozzánk, ezt mi figyelmességgel, kiváló minőségű áruval viszonozzuk. 

Nem hagyjuk fedél nélkül!