W-10

W10 Hullámlemez

A trapéz alakú W10 hullámlemez 1150 mm-es, 921 mm-es, illetve 871 mm-es szélességben kapható. A 10 mm-es redőmagasságú W10 hullámlemez folyamatos alátámasztáson végzett burkolási munkákhoz használható. Tökéletes ipari projektekhez, az épületek külső és belső részeinek burkolásához, falakhoz és különféle esztétikai szerepet játszó különféle alkalmazásokhoz, valamint lakásépítésekhez (házak, társasházak, irodák) és tetőrészek, kerítések és ereszek burkolásához.

A W10 hullámlemez alacsony fajsúlyú, nem befolyásolja negatívan a szerkezet terhelését. Nem éghető és nem befolyásolja a szerkezet tűzállósági osztályát.

Felhasználási terület:

A trapézprofilú W10-es hullámos fémlemezek burkolatként szolgálnak az épületek külső, illetve belső külsejének különböző illesztési megoldásainál, folytonos tartóra szerelt tetőfedéseknél, kerítéseknél stb.

Szállítás, kezelés és tárolás:

A hullámkartont raklapon szállítjuk, a sérülések elkerülése érdekében. Kötelező száraz és szellőző helyen tárolni, távol a közvetlen napsugárzástól, nedvességtől és potenciálisan agresszív anyagoktól (pl. habarcs, savak, talaj stb.).

Környezetvédelem W10 hullámlemez

A termék biológiai szempontból semleges, nem bocsát ki radioaktív kibocsátást és nem környezetszennyező tényező.

Műszaki jellemzők:

Alapanyag: Melegen horganyzott, előfestett acél
Vastagság :0,50 mm-ig
Festék védőréteg :25 μm/35 μm/50 μm/60 μm
Lemez maximális hossza :4000 mm