Soudal termékek

Kínálatunk:

Soudabond Easy (750ml): Kiváló teljesítményű poliuretán ragasztóhab. Könnyen helyettesíti a hagyományos poralapú ragasztókat, könnyű- és gyors használatú. Szinte minden építőanyag, például szigetelőlapok és gipszkarton ragasztására, valamint belső falak készítésére használható könnyű falazóelemekből.

- Egykomponensű poliuretán ragasztóhab
- Akár 30%-kal gyorsabb, mint a hagyományos módszerek
- Réskitöltő
- Használatra kész
- Nedvszívó és nem nedvszívó felületekhez egyaránt

Soudabond Turbo (750ml): A Soudabond Turbo Genius Gun ragasztóhab egy gyorskötésű, poliuretán ragasztóhab ami felváltja a tradicionális habarcs alapú ragasztókat. Tökéletes kis panelek és könnyű díszítő elemek falhoz való rögzítésére. Keverés nélkül használható ami időt és pénzt takarít meg.

Soudal T-Rex Gold (290ml): Szerelőragasztó, különféle tárgyak, panelek, profilok és más elemek rugalmas kötése a legtöbb felületen alkalmazható. A ragasztót kinyomópisztoly segítségével vigye fel az egyik felületre csíkokban vagy pótszerűen (15 cm-enként). Mindig tegyen ragasztót a lapok szélére és sarkára. Nyomja erősen össze a felületeket vagy ütögesse meg gumikalapáccsal. Terhelhető 24-48 óra után.

Soudafoam Professional 60 (750ml): Egykomponensű, nagy kiadósságú használatra kész poliuretán hab. A hab kiválóan tapad szinte valamennyi építési felülethez. HCFC és CFC hajtóanyag mentes, így nem károsítja az ózonréteget, pisztollyal használható. A Duravalve szelepnek köszönhetően optimális kiadósságú marad a teljes szavatosság alatt. Kiváló stabilitás (nem zsugorodik, nincs utótágulás). Nyílászárók beépítésére és tömítésére. Tömítés tető és épületszerkezeteknél egyaránt. Hűtés és fűtéstechnikában a szigeteléshez hangszigetelő rétegként.

Soudal FIX All Crystal (290ml): Alkalmazható ragasztási és tömítési munkákhoz, ahol fontos, hogy teljes kötés után is átlátszó legyen. Nagy teherbírású ragasztás-, és tömítés beltéren, illetve kültéren egyaránt, szinte minden, akár nedves felületeken is. Tömítés és ragasztás szaniter helyiségekben - fürdőszobák, zuhanyzók, konyha, stb.
Használat: A felületek legyenek tiszták, zsírtól és portól mentesek. Ragasztóként használva: vigye fel csíkokban vagy pöttyökben a ragasztani kívánt anyagra, nyomja az anyagot erősen a felületre és hagyja teljesen megkötni. Tömítőanyagként használva: csíkban hordja fel a felületre, majd azonnal simítsa el Soudal Joint Finish vagy szappanos oldat segítségével. Alkalmazási hőmérséklet +5°C és +35°C között, teljes kötés kb. 24 óra.

Soudal Soudafix P300 SF vegyi dűbel (280ml): Soudafix P300-SF kétkomponensű vegyidűbel poliészter bázissal. Nem indukál feszültséget a szerkezetben. Menetes szárak, rudak, horgonyok, szerelési rögzítők, horgonyhüvelyek feszültségmentes rögzítésére, tömör és üreges építőanyagokban egyaránt (például beton, tömör tégla, üreges tégla, lyukacsos beton, terméskő, gipszkarton falak, stb). Javítóhabarcsként is használható, például repedezett, törött betonfelületeken.